Sanitair

INSTALLATIE

Als u opzoek bent naar nieuw sanitair voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of douche bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de volledige verzorging van uw sanitair kunt u bij ons terecht. Aan de hand van uw wensen en budget creëren wij het sanitair dat bij u past. Nadat u samen met ons dit sanitair uitgekozen heeft verzorgen wij de levering en installatie van begin tot eind. Voor het installeren van sanitair tot het aanleggen van water staan wij voor u klaar.

 

WATERONTHARDER

Naast het aanleggen van water helpen wij u ook graag om uw water zacht te houden. Niet alleen is hard water heel slecht voor de gezondheid. Er zijn nog meer redenen waarom mensen kiezen voor een waterontharder. Zacht water is beter voor je apparaten en leidingen maar voelt ook veel zachter aan bij gebruik. Handen voelen veel minder ruw aan en het water smaakt ook veel lekkerder.

In Nederland word ongeveer 125 liter water per persoon per dag gebruikt. Van die 125 liter word misschien 2 liter gebruikt als drinkwater. Per gezin word er 185.000 liter water per jaar gebruikt. Met een waterhardheid van 6 dH krijgt een gezin 18 kg kalk per jaar binnen. Met het gebruik van een waterontharder is dat probleem gelijk verholpen.

De prijs van een waterontharder hangt heel erg van het type ontharder (elektronisch, mechanisch), de besturing en het contract wat u afluist voor het onderhoud.

 

OSMOSE

Ook voor osmose werksystemen en behandeling bent u bij Installatiebedrijf S.Lorai bij het juiste adres

Contact gegevens

S.Lorai

+310614194784

sallorai@live.nl

Te Den Haag