CV AANLEG

 

Welke HR-ketel of Combiketel is voor u de beste keus? Wat zijn uw wensen? Hoe intensief gebruikt u de installatie? En welk vermogen kunt u het best toepassen? Het begint met een goed advies. Een te grote installatie is zonde, een te kleine installatie gaat ten koste van uw comfort. Bovendien wilt u ongetwijfeld een kwaliteitsketel die lang meegaat en niet te veel energie verbruikt. Kortom, een betrouwbare en zuinige installatie voor de verwarming en/of het gebruik van warm water.

CV INSTALLEREN

Een CV installatie bestaat niet alleen uit een CV-ketel. Een CV aanleggen betekent ook onder andere leidingen trekken, radiatoren plaatsen en/of vervangen en een expansievat installeren en / of vervangen.

Een CV-ketel plaatsen of vervangen is niet iets wat u zomaar doet. Vanwege de veiligheid is tijdens een CV installatie meetapparatuur nodig om alles te controleren. Daarnaast vereisen veel ketel fabrikanten dat een CV installeren gebeurd door een erkend installateur in verband met de garantie van de CV-ketel.

Tijdens een CV installeren is een expansievat geen overbodige luxe: hier wordt het overschot aan vloeistof – wat ontstaat tijdens het stoken – opgevangen.

Radiatoren zijn bij een CV installatie niet over het hoofd te zien. Radiatoren komen in allerlei verschillende soorten en maten. Als u een CV gaat installeren, kunt u uw CV-ketel pas vullen met water en in gebruik nemen als de leidingen zijn getrokken en radiatoren zijn bevestigd.

In alle gevallen dient een ketel vakkundig geïnstalleerd te worden en dat kan Installatiebedrijf S.Lorai als geen ander. Door jarenlange ervaring is Installatiebedrijf S.Lorai uw ideale partner als het gaat om het installeren en/of onderhouden van diverse typen verwarmingssystemen.

 

 

 

 

 

 

 

Contact gegevens

S.Lorai

+310614194784

sallorai@live.nl

Te Den Haag