GAS & WATER

 

Installatiebedrijf S.Lorai is uw ideale partner als het gaat om gas & water. Wij houden ons, zowel bij particulieren als bij horecagelegenheden onder andere bezig met gas & water aansluitingen. Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit voorop.

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Als Installatiebedrijf met jarenlange ervaring weten wij dat het aanleggen en onderhouden van gasleidingen een klus is voor specialisten, hierin is betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk. Alle gasleidingen worden aangelegd met goedgekeurde materialen, en uiteraard word heel de installatie gedaan volgens de gestelde kwaliteitsnormen en voorschriften.

Drinkwater is in Nederland een belangrijk onderdeel van de samenleving. Iedereen heeft dagelijks met watervoorziening te maken, denk bijvoorbeeld eens aan hoeveel schoon water u op één dag gebruikt: vaatwassers, wasmachines en bij het douchen. Het aanleggen hiervan moet dan uiteraard net als bij het aanleggen van de gasleidingen heel nauwkeurig verlopen. Bij de waterleiding is legionellapreventie heel belangrijk. Legionellabesmetting komt nog regelmatig voor. Het is dus noodzakelijk om uw waterinstallatie goed te beschermen tegen deze vorm van bacterie. Hierbij staat Installatiebedrijf S.Lorai natuurlijk ook voor u klaar.

Gas & water wordt in Nederland voor talloze toepassingen gebruikt. Naast het aanleggen zijn de service en onderhoud van uw installatie minstens zo belangrijk als een goede plaatsing. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt kan dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik. Dus voor het aanleggen en onderhouden van de verschillende gasinstallaties en watervoorzieningen bent u bij Installatiebedrijf S.Lorai aan het juiste adres.

 

 

Contact gegevens

S.Lorai

+310614194784

sallorai@live.nl

Te Den Haag